ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Χρυσοβαλάντης Στεφάνου | Φυτώριο Μύκονος - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Μύκονος


Στην επιχείρησή μας “Χρυσοβαλάντης Στεφάνου” η οποία βρίσκεται στην Μύκονο, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την σωστή φροντίδα του κήπου σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες στο χώρο της κηπουρικής, προμηθευόμαστε και σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον κήπο σας.

Καλύπτουμε πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους, γλάστρες, εργαλεία και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για την κηπουρική.
 

 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

γλάστρες, πιθάρια Κρήτης σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις διακοσμητικά ειδη, συντριβάνια αγάλματα κήπου, χώμα, λιπάσματα και μικροεργαλεία κήπου καθώς και όλα τα απαραίτητα για να μετατρέψετε τον κήπο ή τη βεράντα σας σε ένα καλαίσθητο χώρο χαλάρωσης γεμάτο λουλούδια, χρώματα και θετική ενέργεια.
 
 
Η ατελείωτη ποικιλία προϊόντων, η άριστη ποιότητα των φυτών και η υψηλή επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, έχουν φέρει την επιχείρησή μας στην πρώτη θέση προτίμησης του αγοραστικού κοινού.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών και με όπλα την πλούσια εμπειρία μας, την σωστή οργάνωση και τις άριστες γεωπονικές γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις και προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.
Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις σας, το φυτώριο μας “Χρυσοβαλάντης Στεφάνου” είναι δίπλα σας και σας παρέχει προϊόντα στα μέτρα σας. Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται στις καλύτερες τιμές και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

Επισκεφτείτε το φυτώριο μας στην Μύκονο για γεωπονικές συμβουλές, για να δείτε τα προϊόντα μας ή για να συζητήσουμε για την κατασκευή του κήπου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μύκονο.